Yeni hesap oluştur


Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ödüller Hakkında Fikir Alışverişi(Tek Yorum)

#1
Merhaba değerli dwarsaga ailesi;

Bildiğiniz üzere sık sık pvp savaşları,yaratık istilası ve su altı savaşları gibi anlık veya önceden zamanı belli olan etkinlikler yapıyoruz.
Bu gibi etkinliklerde kazanan,kaybeden,en çok kelle alan,şifa yapan,seviyesine  (4,5,6,7,8) gibi ayırıp her seviyenin en yüksek hasarını verenlere özel ödüller veriyoruz.

Sizlerden isteğimiz bu gibi pvp savaşlarında ödül olarak neler bekliyorsunuz ve hangi ödüller sizleri heyecanlandırır.

Bu konu altına sadece sizi mutlu edecek ödüllerin ismini,onur durumu var ise miktarını,hangi nesneler ise yazmanız.

Konu altında tartışma yaratacak paylaşımlar,ırklar arası gerginlik yada bir oyuncunun yazdığı yorumu alıntı yapıp değerlendirme yapmak gibi eylemlerde yorumunuz kaldırılır.

Örnek: Öfkeli göz,kafatası.  Onur miktarı olarak ise 10000 ile 15000 arası.  Yeraltı şövalyeler onuru:5 ile 15 arası gibi. 

Kesinlikle konu dışına çıkmak yasaktır.Sadece bu gibi pvp eventlerinde görmek istediğiniz ödülleri yazınız!
Cevapla

#2
PvP savaşlarında verilen ödüllerin oyuncuyu heyecanlandırması için bu konuda tatmin edici bir şans faktörünün devreye girmesi gerekmekte ve bahsettiğiniz sınıflandırma üzerinden stabilize edip muhakeme edilecek bir şekilde sandığın içerisine normalde de verdiğiniz çeşitli eşyaların garanti çıkması dışında bir adet nadir oyun piyasasını bozmayacak veya meslek/sunak kasanlara yardımcı olacak şekilde bir eşyayla ayarlanma yapılabilir sonuçta her seviyeye ve bahsettiğiniz hedeflere (kelle/şifa/hasar) farklı sandık verilecek ve her seviyenin ihtiyaçları belli bu şekilde olduğu takdirde seviyesine göre sandığın içerisinde ihtiyacı bulunan oyuncu maksimum hasarı/kelleyi ve şifayı yapabilmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak ve katılım sayısı artacaktır. Bunun haricinde kazanan takımın onur ödülü kaybeden takımdan tatmin edici bir şekilde çok olmalı ki ırklar şöyle diyebilmeli "biz bu onuru karşı tarafa vermemeliliyiz". Tekrardan bunun haricinde biraz konudan çıksakta gene alakalı olduğu için yazıyorum sadece yaşanılmış tecrübedende yola çıkarak oyuncular kırılmazlık özelliğini çok beğenmekteler ve savaşlarda bu aktif edilirse savaşlar dahada alevli olabilir.
Cevapla

#3
bence eskisi gibi her hafta sonu pvp olsun ve ödülleri onur olsun ve iki ırkada aynı onur ödülü verilsin savaşa girdi diye sadece hasarı çok çıkana farklı onur ödülü verilsin savaş kazanan ırka daha yüksek onur verilme olayı olmasın benim düşüncem bu ve böyle olursa iki ırkta verdiği hasar kadar onur alır ve buna herkes girmek ve daha çok hasar vermek isteyecektir
Cevapla

#4
Oyuna ilk kurulduğunda başlamayan oyuncular şu an düşük seviyelerdeki oyuncuların yetersizliğinden ötürü agudar görevlerini bırakın, dövüş alanlarını ufaktan bile dönemiyoruz. Onur kazanabileceğimiz tek alan hafta sonu gerçekleşen 3-4-5 seviye dövüş alanlarıyla sınırlı kalıyor böyle olunca da. Yine belirttiğim gibi ben ve benim gibi oyuna yeni başlayan oyuncular için( aradaki rütbe farkını kapatacak etkinlik gibi bir beklentim yok) onur ödülü alabileceğimiz pvp sayılarının artırılması yada aynı sıklıkta pvp olması durumunda onur oranlarının dövüş alanlarının yapılmasını daha fazla engellemeyecek şekilde artırılmasını isterim. Talaarda ortalama 10k civarı onur alındığını varsayarsak biraz daha uzun süren pvpler için de 10k civarı onur verilmesi mantıklı olur. Ayrıca pvplerde kazanan tarafın alacağı ekstra ödüllerin biraz daha fazla olması durumunda her 2 ırkın da savaşı daha fazla önemseyeceği ve bu doğrultuda kendi aralarında gerekli organizasyonların yapılarak oyunun asıl amacı pvp lerin daha zevkli hale gelmesini sağlayabilir.
Herkese şimdiden iyi oyunlar.
Cevapla



Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi

©Destan: Ejderha Savaşları