Yeni hesap oluştur


Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DÜŞÜK SEVİYE ZORLUKLARI

#1
Evde 2 kişi oynuyoruz Meslek kasarak kendi iksirimizi tomarımız geliştiricez ikimizde kuyumcu yada jeolog olmak istemiyoruz lütfen taş tozlarını takas yapabileceğimiz bir portal mağaza felan açarmısınız yada sadece taş toplayıp bize karşılığını almak yani bedava vermeden parasıyla kendimizden satın alabileceğimiz bir hesap açmamıza izin verirmisiniz teşekkürler
Cevapla

#2
Öncelikle oyunumuza hoş geldiniz.
Oyunumuz içerisinde alt seviye oyuncularımızın hızlı gelişebilmeleri ve eksiklerini daha kolay giderebilmeleri adına iki ırkında başlangıç köylerinde(Klesva ve Çernag Kasabalarında) Meslek Mağazaları bulunmaktadır. Bu mağazalar üzerinden meslek kaynakları ile; Bir miktar pırlanta, bir miktar altın, seviyenize uygun deneysel itemler(mavi ve yeşil), iksirler,efektler,görev kaynakları,yakut,kemerler,kutular,sandıklar,şifa iksirleri,gizli bilgi için evraklar,eski nesne kaynakları,hırsız mesleği kutuları ve dwarsaga oyuncularına özel olarak ayarlanmış sağlamlık olarak düşük ama kalıcı item setine sahip olabilirsiniz.
Tüm bunların yanında oyun başlangıcında verilen itemleri de 5. seviyeye kadar sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.
Işık meydanı ve Ateş meydanlarında bulunan şenlik alanları içerisinde ki Takas Mağazalarından ise meslek kaynaklarınızı; Tecrübe iksiri,geçici efekt,iksirler ile takas edebilirsiniz.
Oyun içerisinde agudar görevleri de dahil olmak üzere bir çok yerde güncellemeler yapılmıştır ve alt seviyede uzun süre zaman kaybedilmemesi adına tüm oyuncularımızı üst seviye rekabetine yetiştirmek için kolaylıklar sağlanmıştır.

Meslek kaynaklarınızı üstte belirtilen mağazalarda değerlendirebilir arkadaşınız ile karşılıklı takaslar yapabilir ve iksirler üretebilirsiniz.

Bunların yanında üst seviye oyunculara paralı birlik hayranında gerekli olan küblerin açılışında gerekli malzemeleri de sipariş alarak toplayıp satabilir bu şekilde piyasa yapabilirsiniz.

Oyun içi yeniliklerin bir kısmına burada bulunan link üzerinden ulaşabilirsiniz.  Tüm güncellemeler,duyurular ve bilgilendirmeler için Buradan Discord sunucumuza katılabilir öğrenmek istediğiniz konular hakkında adminlerimizden sesli destek alabilirsiniz.

Keyifli oyunlar dileriz.
Cevapla



Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi

©Destan: Ejderha Savaşları